Cum dezvoltăm sectorul HoReCa în Moldova
Sectorul Horeca este subdezvoltat în Moldova.

Cum încurajăm dezvoltarea sectorului?
Sunt facilitățile fiscale eficiente în relansarea investițiilor în domeniul alimentației publice?
Hai să încercăm să fim constructivi.

David Smith va vorbi despre experiența lui de a gestiona un business în acest domeniu, cu TVA de 20 și 10 % (Smokehouse: BBQ, Beer, Community.)
Elena Varta, Director programe CPR Moldova - Centrul de Politici și Reforme, autoarea studiului "Oportunitatea reducerii cotei TVA pentru serviciile de alimentație publică și produse alimentare în Republica Moldova", va evidenția care sunt beneficiile unei atare politici, inclusiv bazându-se pe experiența altor țări.

Invităm proprietarii de afaceri HoReCa și cetățenii interesați de acest subiect la o discuție.
Confirmați participarea la eveniment la adresa de email: echipac51@gmail.com

Se va vorbi în română și engleză.

Când: 31.07.19, 18:30-20:00
Unde: C51, Columna 51.
Vezi evenimentul pe Facebook
Vezi live de la eveniment